SPM vákuummasszázs

Életünk során a zsírsejtek száma nem változik, csupán mérete. A zsírsejtek rengeteg vizet is tudnak raktározni, térfogatuk megnő (szélsőséges esetben akár ötvenszeresére is!), hepehupás lesz tőle combunk, fenekünk, karunk, hasunk. Ez a narancsbőr, más szóval cellulit. Nem szép!

Mit lehet tenni ellene? Ha már kialakult, akkor minden anyagcserét fokozó eljárás hasznos: mozgással, szaunával, vérbőségfokozó krémekkel, masszázzsal is lehet javítani az bőr állapotán. Nagyon hatásos a probléma kezelésére az SPM vákuummasszázs, ami erőteljes támadás a karfiolos bőrkép ellen. Kúraszerűen alkalmazva szépen kisimul a bőr, javul a vér- és a nyirokkeringés.

Természetesen a páciensnek is van feladata: sok folyadékot kell fogyasztani, és akinek súlyfeleslege van, annak diétáznia kell ahhoz, hogy simább, feszesebb combja, popsija legyen! Nem varázslat, de varázslatos változások érhetők el! Dolgozzunk rajta!

 

Testtekercselés, zsírbontó ultrahang

Amivel még szebbé teheti alakját, bőrét az a testtekercselés, kombinálva ultrahanggal. Csúcsminőségű High Care fahéjas krémmel bekenjük a bőrt, majd speciális fóliával, speciális tekercsélési irányokkal nyomást gyakorlunk a bőrre. A fólia alatt maradéktalanul felszívódik a krém, fokozza az anyagcserét, ezzel a zsírégetését. Utána az ultrahang ezt a hatást még jobban felerősíti. Gyönyörű lesz a bőr a kezelés után!