Fodrászat

Kedves Vendégeim!

Szeptembertől az iskola időszak végéig változik a munkaidőm.

Nem dolgozom délután!!!

Hétfő: 8.30- 15.00-ig

Kedd: 9.30-15.00-ig

Szerda: 8.30- 12.30-ig

Csütörtök: 8.30-12.30-ig

 péntek:8.30-16.00-ig

 

 

 
 

Vigyázunk magunkra, és másokra is.

Ha úgy érzi beteg, kérem mondja le időpontját.

 

 

 

Az oldal alján találhatsz galériát! 😉

 

 

1. Időpont egyeztetése

Bejelentkezéseidet személyesen, telefonon, SMS, Facebook Messenger, Viber, e-mailben is megteheted. Sokszor nem tudom felvenni munka közben a telefont, nem tudok azonnal válaszolni az üzenetekre, de amint szabad vagyok, keresni foglak! *Reggel 8 előtt, este 8 után és vasárnaponként nem szoktam örülni a hívásoknak, ha SOS el szeretnél érni, kérlek, írásban üzenj!

2. Érkezés időben

Kérlek, mindig érkezz pontosan! Késés esetén mindig telefonálj, tájékoztass Engem is! Ha mégis késel, azt az időt a Te programodból kell lecsípnünk, nem játszhatunk a következő vendég idejével. Az is előfordulhat, hogy már nem tudlak elvállalni, mert szoros az időbeosztásom, kérlek, ilyenkor legyél megértő!

3. Időpont lemondása

Sajnos sokszor előfordult már, hogy lemondás nélkül nem jön el valaki, vagy aznap mondja le, amikor jönnie kéne. Ez borzaszóan kellemetlen, mert ilyen hirtelen már nem tudom az üres időpontot betölteni. Minden lemondott, nem igénybe vett időpont Nekem bevétel kiesés, miattad más vendégről mondok le. Természetesen bármikor bárkivel előfordulhat, hogy közbejön valami, nem tud eljönni a foglalt időpontra. Ilyenkor kérlek, minimum 1 nappal előbb jelezd, hogy nem tudsz eljönni Hozzám. Vannak várólistás vendégek is, ha időben jelzel, gyorsan be tudok tenni valakit helyetted. Ha nem jelzel és nem jelensz meg, ’pótdíjat’ számolok fel. A pótdíj minden szakembernél opcionális.

A kezelés napján való lemondás esetén a bejelentett szolgáltatás 50%-át, lemondás nélkül 80%-át számolom fel. Természetesen ha valaki betegség miatt mond le időpontot, rá nem vonatkozik a pótdíj! Amennyiben valaki kétszer egymás után, lemondás nélkül nem jelenik meg, nem áll módomban többet elvállalni.

4. Betegség esetén halasszunk!

Nincs annál zavaróbb, mikor valaki tüsszögve, náthásan, köhögve érkezik meg Hozzánk, percenként orrot fúj és bejelenti, már 2 napja lázas. Olyan is volt már, aki örömmel hívott fel, adjak neki időpontot azon a héten bármikor, mert Ő beteg, szabadságot is vette ki, és végre ráér ellátogatni Hozzám. Ha betegnek érzed magad vagy bármilyen vírusos eredetű elváltozás van a bőrödön –pl. herpesz-, egyeztessünk új időpontot! Én is ügyelek arra, hogy Te ne kapj el semmit a szalonban, Te se veszélyeztesd magad, Minket vagy a többi Vendég egészségét!

 

Tudom, hogy ezek teljesen evidens, maguktól értetődő kérések, melyeket jó esetben senkinek sem kell elmagyarázi. Ezek olyan alapszabályok a mindennapi életünkben, melyet már gyermekkorunkban megtanultunk és sikerült elsajátítanunk. Ha ezeket a szabályokat betartod, szuper Vendég vagy! Tiszteljük, becsüljük meg egymást! Jó pihenést és szépülést kívánok Neked! 🙂

A képekre kattintva lehet őket kinagyítani! 😉