Kozmetika

Csendes Edit vagyok, 1995 óta kozmetikus, 2000-ben mestervizsgáztam. Fontosnak tartom a fejlődést, hogy mindig tanuljak valami újat. Legutóbb 2013-ban a Budapesti Kommunikációs Főiskolán szereztem diplomát. Eddigi pályám alatt tíz kiváló tanulót képeztem, illetve volt üzletem Szentendrén és Tahiban. Mostantól a két település között félúton, Leányfalun, a Hajhullám szépségszalonban folytatom a hölgyek szépítését.

Szeretném, ha a kozmetikai problémáik megoldásán túl, valami többletet is kapnának: kipihenten, szépen, és jókedvűen távoznának a szalonból!

Változatos kezelések közül válogathatnak a hozzám betérő vendégek. Igyekszem a GIGI termékek hathatós segítségével a tini-kezelésektől az exkluzív kezelésig minden igényt kielégíteni. Néhány példa a kínálatból:

  • Sminktetoválás – a nagy kedvenc!
  • 24 éve készítek sminktetoválást és most már a világelső technológia – a  sminktetoválás Beauty Award 1.díját kilencszer hozta el a Long Time Liner gép és festékek – is rendelkezésemre állnak, hogy még szebb munkákat adjak ki a kezemből.
    Részletek, fotók ITT találhatók.
    A képeket – mint az egész oldalon – kattintással lehet nagyban megnézni!
  • Smink – nappali, alkalmi, menyasszonyi
  • Szempillafestés, szemöldök igazítás
  • Tincses és soros műszempilla ragasztása
  • Gyantázás, minden területről, hölgyeknek intimgyanta is

Mikrodermabrázió (bőrcsiszolás)

Nem túl kedves, ha valakire azt mondják: vastag a bőr a képén. Arról van szó, hogy ugyan a kötőszövetünk gyengül, itt-ott elvékonyodik, de a bőrfelszín mégis vastagszik. Ezt koptatni kell, ha nem akarjuk, hogy a vastagabb, kemény bőr betörjön, ráncosítva arcunkat!

A levegőben lévő kosztól eldugulhat a bőr, később pedig begyulladhatnak az eltömődött pórusok. Ajánlott hetente radírozni arcunkat, de még így sem tudjuk az összes szennyeződést eltávolítani. A mikrodermabrázió segítségével mélyebben kitisztulnak a pórusok.

A pigment-foltok szintén zavaróak az arcon. Sajnos a kisebb-nagyobb barna foltok az évek múlásával egyre erősebbek lesznek: télen, az UV-mentes időszakban elhalványodnak, de az első tavaszi napsugarak hatására újra megjelennek, és évről évre sötétebbek lesznek. Ha a bőrt csiszolással koptatjuk, akkor a foltokat is halványítjuk, és a pigmentek felrakódása nem lesz olyan erőteljes, a bőr újra kivilágosodik a foltos területeken.

 

 

Mezoterápia 

Rendkívül látványos módszer a ránckezelés, bőrregeneráció területén. Az eljárás az elektroporáció elvén alapul. Elektromos impulzus hatására azonnal javul a bőrszövet áteresztőképessége, ezáltal lehetővé válik  a hatóanyagok sejtbe jutása. Különböző nagyon tiszta, koncentrált ampullákat juttatatunk az arc és nyak bőrének mélyebb rétegeibe, ahol az beépül és feltölti a bőrt azokkal az anyagokkal, amik az évek során már nem termelődnek elegendő mennyiségben (pl. hialuronsav). Ha ezeket a bőrben természetesen is jelenlévő anyagokat pótoljuk, úgy visszaállíthatjuk annak rugalmasságát.A korábbi eljárásoknál lényegesen több hatóanyag juttatható be mezoterápia segítségével.

Képre kattintva a fotó teljes méretben látható.

Rádiófrekvencia

A rádiófrekvenciás kezelések számos előnyös biológiai változást indítanak el a kezelt területen: gyorsul a bőrben az anyagcsere, kiürülnek az összegyűlt méreganyagok. A bőr mélyebb rétegeiben a keletkezett hő stimulálja a kollagén  és elasztikus rostok termelődését, ezáltal a bőr megereszkedettségét helyreállítja. Felmelegíti a felszíni zsírsejteket, ettől áteresztővé válnak a sejtfalak, majd a zsír a kötőszövetbe távozik, végül a nyirokkeringés útján a test kiválasztó rendszerén át kiürül a szervezetből. Feszesebb arc, feszesebb nyak lesz az eredmény. Fergeteges hatás!