Szemkontúr tetoválás

A szemkontúr tetoválás is nagyon változatos lehet. A szemforma és az egyéniség határozza meg, mikor érdemes alul és felül is keretezni a szemet. Mindig fel szoktam hívni a figyelmet arra, hogy számoljunk azzal, több évre készül a tetoválás, illetve, olyan formát szabad választani, amit minden nap, minden alkalomra viselhetünk! Inkább legyen kicsit diszkrétebb, és különleges alkalmakkor ceruzával „meg lehet vadítani”, de hétköznap is hordható legyen!

Aki attól fél, hogy nem tud szemtetoválás után autót vezetni, vagy rettentő csúnya lesz a szeme, annak megnyugtatásul mellékelek egy fotót fodrász kolléganőm, Lívia friss felső szemkontúr tetoválásáról. A fotó rögtön a művelet befejezése után készült. Látató, hogy Livi érzékeny, fehérbőrű típus. A szemtetoválás természetes velejárója a szemhéj duzzanata, és egyénenként változó mértékű bevörösödése a szemnek. Remekül érzésteleníthető, a vendég némi „karistolást” érez. Nagyon dekoratív lesz, amint a duzzanat elmúlik. Ez átlagosan három napot vesz igénybe. Utána évekig nincs gondja a ceruzára, tusra!

Friss szemkontúr tetoválás -ennyire lesz csupán megviselt a szem, cserébe 2 nap múlva már vígan hordhatja tulajdonosa a tartós sminkjét.

Néhány előtte – utána fotó:

A korrekción még vastagabb vonalat készítettem – addigra megjött Klaudia bátorsága egy merészebb kontúrhoz.